Äntligen!

Äntligen har jag hämtat min lilla prins Akilles! Hemfärden va nog lite läskig för då ylade och gnällde han, men så fort vi kom hem så kom all nyfikenhet fram och han kollade in sitt nya hem :) Katten är väl den enda som inte är så glad över vår nya familjemedlem, han bara fräser åt han men men..
Vi spelade fotboll hela eftermiddagen vilket han gillade :) Har även börjat träna "sitt" och "stanna" med han, väldigt duktig är han faktiskt :)
Imorron tänkte jag att vi skulle prova det söta halsbandet med små nitar på och testa att gå ut en runda med koppel :) Ska bli spännande hur det går, tror egentligen inte att jag behöver koppel hemma i skogen eftersom han följer mig vart han än går, men måste juh träna så han kan gå i koppel med :)

Balen

Inte uppdaterat mycket det senaste, har helt enkelt haft mycket att stå i. I veckan var Jag, Jennyfer och Nathis och hälsade på kusinen Emelie i hennes nya lägenheter, jättemysigt :)

Igår var det bal, hade så otroligt kul! Mycket bättre än jag föreställt mig :D Sen måste jag bara ge credit till grabbarna som dansade så bra ;)

Snodde bilderna av Phyllis <3

Håår

Nää, fyfaan va jag har tröttnat på mitt blonda hår!
Efter studenten blir det mörkt igen, moahahah ;)