....

"Fan. Seriöst. Banta lite så kan vi ses. Du är skitsöt, men för mjuk för min smak."

Jag är fullt medveten om att jag inte är smal. Du vet jag ser mig i spegeln varje dag, Måndag till Söndag, flera gånger om dagen. Jag har jojo-bantat i flera år och har alltid haft svårt för att gå ner i vikt. Nu har jag fått in bra rutin på träningen och kosten och jag kämpar så gott jag kan och lite till. Jag försöker inte ändra på mig själv för någon annans skull utan för min egen. Så duger inte jag som jag är så är det ditt problem och inte mitt..
 
 

Lycklig är bara min fantasivärld

Varenda gång.. Varenda jävla gång jag faktiskt känner mig lycklig, om så bara för ett litet ögonblick, så ska man få en sån käftsmäll som får en att komma tillbaka till verkligheten.
 
Min verklighet är inte att vara lycklig, att vara lycklig är bara min fantasivärld där jag vill spendera all min tid men inte kan. Hur mycket jag än försöker att vara lycklig så hamnar jag alltid i min dumma verklighet igen.
 
Varje gång jag känner mig lycklig så stannar tiden upp för mig och jag tänker "Men vänta nu.. Nu är jag lycklig, detta är inte min verklighet? Detta kommer inte vara länge." Och pang säger det så händer nåt som får mig att må dåligt igen. Det har hänt så många gånger nu att jag automatiskt tänker så. För varje gång jag blir lycklig så händer det nåt. Det händer alltid nåt. Alltid.
 
Någon högre makt vill inte att jag ska leva lycklig i alla mina dar..
 
 
 
 

Saknar dig Elin <3

Ikväll känns det riktigt tungt, vill bara att du ska komma tillbaka :'(
 
Saknar dig min fina vän ♥