Hjärtat bultar

Har precis gjort något jag aldrig nånsin gjort innan, hjärtat bultar..
 
 

Dålig på att uppdatera!

Usch känner mig så lat! Nu har jag tappat tråden igen, är så dålig på att uppdatera!
 
I helgen var vi iaf och firade min kära farmor som fyllde år. Va riktigt kul att träffa alla igen! Ann kollade dessutom mitt chakra som för övrigt inte va igång, så hon satte igång det :)
 
 
 
I Söndags hade jag Emanuel här, det va mysigt! ^^,
 
I förrgår va jag och shoppade med Syrran! Jag tror det var i förrgår iaf, hahah! Köpte ett par nya träningsbyxor, hämtade ut mina nya glasögon och min nya Bruno Banani parfym! Så nu doftar jag som en gudinna! ;)
 
 
Igår hade jag Snansen här på en snabbkaffe och massa tjöt. Vi började dessutom planera lite i för nästa Justin Bieber videon, spännande! ;)
 
Idag har jag haft Syrran och Mange här :) Vi drack kaffe, käkade bullar och spelade Buzz! :D
 
Har blivit sjuk med vilket inte är så kul, är trött på detta viruset jag har i kroppen :( Känner mig så mörbultad och jag orkar typ ingenting! Vill ut på härliga långpromenader med mannen i mitt liv! Pappa kom upp med honung till mig igår iaf så jag klunkar massa te med massa honung i så jag lär bli frisk på nolltid! ;)
 
 

Earth Hour

Då har det varit Earth Hour idag! Jag hoppas ni släckte ;) Själv kröp jag ner i ett varmt bad med ett glas vin och tända ljus, myspys ^^,
 
 
Har även suttit och kollat på Skönheten och Odjuret ikväll. Jag får gåshud av bara introt till filmen! Och som vanligt grät jag, som jag gör till dom flesta Disney-filmer! :'D
 
Blev några glas vin med så min hjärna känns så himla fluffig, det är nog dags att sova nu hahah! 
 
Godnatt på er goingar! ;*