Måndag

Nu har jag två inneboende ett tag framöver, min systers katter Leo och Azrael :) Så nu har jag ett helt zoo här hemma bestående av en hund och fem katter, mysigt ^^,
 
Ikväll har det varit en ordentlig storm i lilla Nässjö, höll på att blåsa omkull när jag va ute med Akilles innan.. Va juh klass 3-varning så inget att leka med, men Akilles måste juh ut.
 
Känner mig så tom.. Har aldrig känt såhär förut för någon och det är tungt. Saknar dig och vill bara ha dig här hos mig, men vet att det aldrig kommer gå..
 
Fuck this..
 
 

sjuk

Feber och förkylning.. Inte så kul. Har annars haft en bra helg med fina vänner som betyder massor för mig!
 
Idag har jag haft familjen på besök och Pappa hjälpte mig att få upp min duschhylla. Nu slipper jag ha alla mina tvål/shampoo/tvål-flaskor på badkarskanten.
 
Ikväll har jag fått upp min snygga tavla och legat i soffan och kollat på Neverending Story.
 
Imorgon får jag tillökning i min lilla familj då Syrrans katter Leo och Azrael ska bo här ett tag så dom slipper va själva i hennes lägenhet då hon bor hemma hos Mamma och Pappa för tillfället.
 
Fortfarande ingen bättring på min ångest och mitt mående i allmänhet. Saknar att ha någon hos mig, ligga i någons famn och känna att inget ont kan nå mig. Saknar J och det gör så ont när jag blir påmind om att du aldrig kommer bli min..
 
 

baka baka baka

Dessa två dagar har jag bakat som aldrig förr.. Nästan ;) Har iaf hunnit med att baka grahamsfrallor, sockerkaka och choklad-cookies :) Behöver nåt att sysselsätta mig med, tänka på annat, då är det det bästa som finns! Man glömmer allt, åtminstone för en liten stund.
 
Kvällen har spenderats i soffan. Har myst med djuren och kollat på Supernatural. Försöket att hamna i säng tidigt sket sig då varje avsnitt jämt ska vara så sjukt spännande så man "ska bara" kolla på ett avsnitt till (eller fyra).
 
Blev dessutom positivt överraskad idag när jag såg att jag fick lön denna månaden också. Hade helt förträngt att jag jobbade några dagar förra månaden, så jag tackar och bockar för dom 1300 kronorna jag fick! Nu kan jag dra ner till stan imorron och handla diskmedel, sköljmedel, toapapper och ljus utan att behöva ha panik över att jag inte kommer klara mig resten av månaden.. Och det känns såhääääääääääääär bra!
 
Som iaf några vet så har jag inte den bästa perioden i mitt liv just nu. Har hänt väldigt mycket det senaste och vill bara att ni, mina vänner och familj, ska veta att jag är otroligt tacksam att ni finns här för mig och stöttar mig! Jag älskar er så mycket och ni lyser verkligen upp mina mörka dagar! Utan er hade jag inte klarat någonting..
 
Fick mig ett gott skratt idag iaf när jag kollade på Supernatural, hahahah! Dean <3