5 bra saker om mig själv, dag 3

Idag har jag varit hos veterinären med mitt hjärta. Han har fått sin 3-års spruta och så har dom fått känna lite på honom eftersom jag har varit nojjig angående hans vänstra bakben. Så imorron ska jag boka en tid till djursjukhuset i Jönköping för röntgen och se vad felet är. Blev lite lugnare iaf när veterinären sa att det inte är nåt livshotande. Jag blir juh så extremt orolig när det gäller Akilles!
 
 
 
 
Det har vatt himla skönt väder idag med! Vi gick juh ner till veterinären och tillbaka och jäklar vilken sommarvärme! När vi kom hem så satte jag igång med en ordentligt vårstädning. Alltså torka ur lådor, skåp, skåpsluckor, slänga massa skräp osv :) Lär juh ta någon dag till innan jag är klar! Men har iaf hunnit med halva köket :)
 
 
1. Jag är väldigt ordningsam när jag vill, hahah! ;)
 
2. Jag är vacker! (Det var otroligt svårt att skriva!)
 
3. Jag dömmer inte folk efter deras utséende!
 
4. Jag respekterar andras åsikter även fast jag inte alltid håller med!
 
5. Jag har fina läppar!
 
 

5 bra saker om mig själv, dag 2

Idag har jag varit och handlat med syrran :) Köpte en jättefin burk, ett doftljus som doftar gudomligt gott, sen lite tvättmedel, hundmat osv :)
 
Min otroligt fina burk och mitt goa doftljus ^^, Den där burken är såååå jag och passar perfekt i mitt kök! :'D
 
 
Sen till sist men inte minst får jag juh inte glömma min utmaning:
 
 
1. Jag är en mycket självständig och stark person!
 
2. Jag är snäll!
 
3. Jag är ärlig!
 
4. Jag är en mycket duktig partyfixare!
 
5. Jag är världens djurvän och är dessutom tigerfadder!
 
 

5 bra saker om mig själv, dag 1

Jag har väldigt svårt att tala gott om mig själv och jag är extremt självkritisk. Många kanske inte vet det, men jag ställer mig framför spegeln flera gånger om dagen bara för att kasta fula och elaka kommentarer till mig själv. Alltifrån hur fet jag tycker att jag är, hur jävla dum i huvudet och osmart jag är osv.
 
Det senaste har jag faktiskt sakta men säkert tagit tag i saker och ting, blivit liite snällare mot mig själv och sagt åtminstone några fina saker om mig själv i spegeln. Men jag känner att det räcker inte, jag måste få bättre självkänsla och vara snällare mot mig själv!
 
Det ska bli ändring nu! Jag måste vara snällare mot mig själv, mot den jag faktiskt är! Så jag tänkte ge mig själv en utmaning här på bloggen att skriva 5 positiva saker om mig själv om dagen i 5 dagar!
 
Tycker att ni som läser detta inlägg ska göra detsamma! Skriv upp 5 bra saker om dagen på en papperslapp, i din logg på Facebook, på "kom ihåg" listan på kylskåpet, ja vart som! Vi alla förtjänar att få fina kommentarer om oss själva, till oss själva!
 
Då kör vi! 5 bra saker om mig själv, dag 1:
 
1. Jag är en jävel på att baka, det är något jag faktiskt är vääldigt duktig på!

2. Jag har fina ögon!
 
3. Jag är en BRA kompis och bryr mig väldigt mycket om dom!
 
4. Jag tar väl hand om mina djur!
 
5. Jag har äntligen lyckats ta tag i mina betyg och ska börja plugga på distans!