LCHF day 71!

Idag beslöt sig PMS Snövit för att fuska i sin LCHF diet och köpte munkar och choklad. Snövit satt och mumsade på sina munkar och hon blev helt till sig så gott det var. En stund efter att hon ätit upp allt så sa kroppen ifrån och hon spydde upp allt igen! Snipp snapp snut så var sagan slut!
 
 

LCHF day 70!

Har kört LCHF 70 dagar idag, whoop whoop! ;) Vart tar tiden vägen egentligen? Fan va stolt jag är över mig själv som lyckats hålla denna diet så länge! Som sagt, har haft mina fuskdagar nån gång ibland, men tycker det funkat bra ändå! :D
 
Vågen har visat ca 2 kg upp och 2 kg ner i säkert tre veckor, men har juh varit mycket fester nu i sommar med då man gärna vill festa till det lite, så beror nog på det ;) Men nu verkar det som att det tagit fart igen och går bara neråt, för förra veckan hade jag gått ner 1 kg och denna veckan 1,2 kg så nu ligger min sammanlagda viktminskning på minus 9 kg! Känns såå jääävla gött!
 
Idag har jag äntligen tagit tag i städningen här hemma, blev himla rent och fräscht! Har juh inte orkat städa när man jobbat i stort sett hela veckan :P Flyttade runt lite grejjer med och satte upp lite ramar ^^,
 
Nu ska jag ut med Akilles, hämta den sista tvätten nere i tvättstugan, sen ska vi krypa ner i sängen och sova för imorron blir det jobb igen, natti! ;*
 
 

LCHF day 65!

Igår hade jag en supermysig grillkväll med fina vänner! ^^, Drack rosévinet jag fick av min kusin och hans fru för några veckor sen. Jag är inget direkt fan av rosévin i vanliga fall men detta va riktigt gott!
 
Jag & Pontus ^^,
 
 
Idag har jag varit ledig, så idag har man hunnit med att umgås med familjen Kamp och cyklat en 5 km runda med Akilles ^^, Blev dock jävligt förbannad då det sprang ut en liten hund på vägen (bostadsområde med knappt några bilar) så Akilles tvärnitade så jag flög över cykeln och skrapa upp knäet. Blev så förbannad, men utbrast bara "helvete!" sen reste jag mig upp, tog Akilles och cyklade vidare. Skulle kanske sagt till ägaren. Fick lite dåligt samvete men var så arg så tänkte inte på det just då. Man måste juh vara med sin hund och hålla koll när dom är ute! Samma sak hände igår med en annan hund, men där höll juh åtminstone ägaren koll på hunden och kom ut och bad om ursäkt. Kan förstå att dom skäms lite när deras hund springer ut sådär då Akilles kan vara likadan, så jag vet hur det känns, hahah! Men just det att man måste hålla koll, det är det som är viktigt. När Akilles brukade springa ut sådär så va jag åtminstone med honom och höll koll på honom. Personligen bryr jag mig inte så mycket i vanliga fall om en hund kommer och hälsar, men just att det inte kom nån ägare och bad om ursäkt, det är jävligt dåligt!
 
Fick hem mitt paket med vitaminer och protein från Gymgrossisten idag med ^^, Testade Charlotte Perellis proteinshake med jordgubbssmak precis och måste säga att den va suupergod! Smakade som milkshake! Man skulle ha 2-3 dl vatten till 1 dl pulver, men själv föredrar jag nog 3-4 dl vatten då den blir ganska tjock.
 
Charlotte Perellis protein, Dalblads protein, C-vitaminer, D-vitaminer, Multivitaminer & Magnesium från
Star Nutrition.
 
 
Nu blir det att laga lite käk, krypa ner i soffan med mina hjärtan och kolla på lite Förhäxad, sen sova! ^^,