Hjälp oss rädda Rasmus!

 
Fredagen den 9e November hittade vi en röd&vit katt hemma i Stensjön. Han var till en början mycket skygg men kom fram och kelade med Caroline efter ett tag..

Vi gav honom inte mat första dagen ifall det skulle vara någons katt men efter att han strukit runt hos oss ett dygn och skrikit så bestämde vi oss för att mata honom. Han dök ner i skålen och åt hysteriskt, vilket tyder på att han inte fått mat på länge.

Vi ordnade med en plats ute i en kaninbur till honom så att han kan gå in någonstans och nu har 
han varit här några dagar. 

Vi har ringt polisen och även satt upp lappar! Ingen har hittills hört av sig och polisen hittade inget i sina register men skulle höra av sig om de hittade något. 

Nu är det så att vi, så länge ingen hör av sig, bestämt oss för att ta ansvar för katten. Han är jättesmal och behöver en grundkoll hos veterinären så vi vet att han inte har någon sjukdom eller liknande. Vi har även avmaskat honom varav sista dagen är imorgon. 

Vad vi nu ber er om är att hjälpa oss med pengar till grundkollen hos veterinären. Eftersom Caroline är arbetslös och Jennyfer studerar så har vi inte så mycket pengar, men vill göra allt för att rädda katten! Vi ber inte om stora summor, 20 kronor är också till hjälp. 

Om ni bestämmer er för att hjälpa oss rädda Rasmus så kan ni föra över pengar till Carolines konto, glöm inte märka överföringen med för- och efternamn så vi kan tacka er personligen! 

Clearingnummer; 8150-5
Kontonummer; 913 747 571-2
Bank; Swedbank

Sprid gärna vidare vidare!

Tack på förhand

// Jennyfer & Caroline