LCHF day 18!

Måste komma igång med träningen nu med så jag tappar kilo ännu snabbare! Men va svårt det är att komma igång ordentligt när man legat på latsidan ett tag ;) Visst, det har blivit lite promenader med Akilles, men inga långpromenader eller joggingrundor då jag fortfarande måste ta det lugnt med Akilles bakben. Inte kul att gå långpromenader eller jogga utan honom :/ Tänkte köra lite arm och magövningar nu iaf, dags att lägga latheten åt sidan ;) Go go go!
 
Ganska sjukt ändå att jag gått ner hela 4 kg på två veckor med LCHF dieten! Då har jag som sagt inte tränat utan bara lagt om kosten! Men så är det juh, utan bra kost, inget bra resultat i träningen! ;)
 
"Lilleman" får inte riktigt plats i bädden längre men han bara SKA ligga där ändå! :'D <3
 
 

LCHF day 17!

Årets första dopp som jag tog förra veckan med kusin Emelie i Fredriksdalssjön :)
 
Tjena kexet! ;)
 
I Söndags fyllde världens bästa Fille 22 år! <3 Tänk att vi fortfarande håller ihop! Du är verkligen en av mina allra finaste vänner! Hoppas du har det bra borta i Lima och att du hade världens bästa födelsedag!
Saknar dig! GRATTIS!!!! <3
 
 Och min lilla pluttis Diego fyllde 1 år i Söndags! <3
 
Nya brillz!
 
Igår jobbade jag på Systemet igen! Känns himla bra nu! När jag slutade gick jag till soc med ifyllda papper och shoppade loss på Apoteket! Skulle bara köpa ny bodylotion men det blev visst lite mer, hahah!)
 
Idag har jag haft en bra eftermiddag i solen med Syrran och Roman! Akilles är trött och nöjd nu efter att ha fått springa jämte Roman och hans skateboard + fått leka med barnen på gården ^^,
 
Har dessutom själv börjat märka resultat nu med min LCHF diet, speciellt i överkroppen, på låren och röva! *STOLT*
 
 

LCHF day 10!

Idag hade jag mitt första jobbpass på Systembolaget! Va mycket att hålla koll på i kassan men när man kom in i rutinerna va det väldigt kul och tiden gick på supersnabbt! :D Efter jobbet fick jag besök av Birk, Amanda och lilla Vilda :) Maximillian var hos sin mormor :)
 
Mys med lilla Vilda ^^, <3
 
 
Sen på tal om min viktminskning! Igår mätte jag runt låren och jag hade tappat 2 cm till på bara en vecka! :D Det går bra nu, blir så jävla lycklig när det ger resultat! Fan va skulle jag inte göra för en stor fet och god chokladkaka just nu, men när det ger resultat såhär så blir det INGET med det, fuck the chocolate! ;)
 
Nu ska jag fortsätta tvätta, sen blir det att gå ut med Akilles, byta lakan i sängen och sen krypa ner ^^,
 
Puss på er! ;*